maanantai 31. elokuuta 2009

VIHREÄN LIITON MUSTA KIRJA

Vihreät ovat

- osaltaan vastuussa YLEn sensuurista, mm. ruotsalaisasioitten sensuurista: kielilaki, ruotsalaistamiskampanjat, presidentin asioitten sensuuri, valtapuolueitten asioitten sensuuri, propaganda jne

Kuvassa Ajankohtaisen kakkosen Krista Taubert. Ohjelma on poliittinen jota hallitsee "punavihreä mafia".

- hallituksessa vastuussa myös lehdistösensuurista, valtioneuvosto voi monin tavoin painostaa sanomalehtiä (mm. sanomalehtituin eli veronmaksajien rahalla), jotka useimmiten sensuroivatkin poliitikkojen haluamia aiheita. Huijaten samalla lukijoitaan.

- äänestävät eduskunnassa aina rahaa rkp:n järjestöille, joilla on upporikkaat säätiöt hallussaan. Miljardiomaisuus jaettavaksi lahjuksina Suomen puolueille ruotsalaisen imperialismin pönkittämiseksi. Eli veronmaksajien rahoilla lahjotaan puolueemme, Suomen kansan etuja vastaan!

- kielilaki riistää suomalaisia. Aihetta tietysti sensuroivat sanomalehdet, YLE ja muut tv-kanavat. Kielilain puolesta 11.2.2003 äänestivät vihreistä Janina Andersson, Ulla Anttila, Tuija Brax, Merikukka Forsius, Satu Hassi, Irina Krohn (kielilakikomitean jäsen), Rauha-Maria Mertjärvi, Kirsi Ojansuu, Erkki Pulliainen, Anni Sinnemäki ja Osmo Soininvaara. Nämä siis pyrkivät häivyttämään suomalaisista suomalaisuuden ja myös ohjaamaan Suomen valtion kassan Ruotsin hallituksen imperialistisille tavoitteille.

- ruotsalaistamisen ainoa poikkeus on yo-kirjoitusten vapautus pakkoruotsista vuonna 2004, 40 000 lukiolaisen mielenosoituksen jälkeen. Vapautta vastustivat lähes kaikki vihreät kansanedustajat, eli Janina Andersson, Tuija Brax, Tarja Cronberg, Merikukka Forsius, Heidi Hautala, Jyrki Kasvi, Irina Krohn ja Anni Sinnemäki olivat Tukholman puolella, Suomen kansaa vastaan.- tiedotusvälineiden propaganda esittää vihreät "kapinallisina", vaikka nämä ovat omaksuneet häikäilemättömät diktaattorin elkeet jo aikoja sitten. Vihreät ovat sekä sdp:n että rkp:n apupuolue ja sitä rahoittaa ruotsalainen rahavalta. Vihreä Liitto kannattaa ruotsalaisten ja ulkomaalaisten etuoikeuksia Suomessa. Suomen vihreät ovat osa salaista suur-Ruotsi-puoluetta ja ruotsalaista imperialismia.

Vihreitä rahoittaa ruotsalainen rahavalta.


Kuvassa Suomen Luonto -lehti (vihr) mainostaa Wallenbergien yrityksiä. Eikä mainonta ole ilmaista. Kemijärven sellutehtaan lakkauttivat Wallenbergit, pakkoruotsin kummisedät.

Suomalaisyritykset eivät tietenkään tue itselleen vahingollista tahoa (vihreitä). Oululainen kauppakeskus Arina paljasti vuosia sitten antavansa rahaa kaikille muille puolueille paitsi ei vihreille. Vihreää Liittoa rahoittavat myös rkp:n säätiöt, joilla on miljardiomaisuus. Iltalehti julkaisi 16.6.2009 puoluesihteeri Jarmo Korhosen listan puolueen ulkopuolisesta rahoituksesta kesästä 2006 lähtien: kepun ruotsalaissiiven Helena Tornberg (varsin tuntematon poliitikko) sai 5000 euroa - rkp:n säätiöltä! Samanlaisia summia saanevat vihreätkin.

Vihreä liitto on riippuvainen ruotsalaisesta rahavallasta, mikä näkyy myös puolueen logon ruotsinkielisyydessä. Siksi puolue levittää Freudenthalin rotuoppien mukaisia käsityksiä kansalaisten sivistymättömyydestä, josta ruotsin kieli ja sokea ruotsalaismielisyys muka parantaisi. Freudenthalin rotuoppeja noudattavat YLE, muut tv-kanavat ja useimmat sanoma- ja aikakauslehdet.

Puolueitten äänestyskäyttäytymiset on vuosikymmeniä myyty rkp:lle ja lahden taakse, näille tärkeissä asioissa.Kuvassa A-Studion Jukka Valtasaari 1990-luvun alussa. A-Studio on erittäin taantumuksellinen ohjelma, jossa ei ole ollut koskaan yhtään ruotsalaistamista käsittelevää juttua. Ohjelma muiden YLEn ohjelmien lailla vaikenee ruotsalaistamisesta, kuten myös poliitikkojen osuudesta asiaan.

- Vihreä liitto aikoo lakkauttaa järjestöt, joilla on eri mielipide kuin poliittisella eliitilla. Länsimaisen yhteiskunnan perusoikeus on järjestäytymisvapaus, nyt oppositiohenkisiä järjestöjä uhkaillaan lakkauttamisella! Suomi on tässäkin suhteessa diktatuurijärjestö.

- syrjäyttämistä: Vihreä liitto aikoo syrjäyttää ruotsia osaamattomat: "Jollette suorita hyväksyttyä arvosanaa ruotsin kielessä, teidät syrjäytetään järjestäytyneen yhteiskunnan ulkopuolelle .." lausui YLE tv-uutisissa vuonna 2004 Opetushallinnon korkea virkamies syrjäytettäville koululaisille. Eli puolueiden tarkoitus on syrjäyttää ihmiset, jotka eivät osaa ruotsia - lausunnon perusteella Suomessa vallitsee kansalaisten erottelu (apartheid) ruotsalaismielisyyden perusteella.

- vihreät estävät ihmisten työllistymisen, valtion virastossa "ei voida palkata ruotsia osaamattomia ihmisiä". Freudenthalin rotuoppeja noudattavat myös muut valtapuolueet, kuten sdp, vasemmistoliitto ja kepu.

- vihreät alkoholisoivat nuoria ja muuta väestöä erilaisin vaikuttamiskeinoin, koska alkoholisoituneita on helpompi hallita.

- moni vihreä poliitikko suosittelee huumeiden käyttöä, vaikka lievätkin huumeet aiheuttavat vakavia terveyshaittoja. Kovat huumeet pitkään käytettynä tappavat. Vihreillä lienee yhteyksiä kansainväliseen huumerikollisuuteen. Tähän viittaa myös huumepoliisien vainoaminen vihreitten päästyä ministereiksi. Vihreät selvästi nauttivat päästessään lopettamaan ihmisiä huumeilla.

- Vihreä liitto valehtelee kannattajilleen sensuroidun median välityksellä.


Kuvassa Heidi Hautala YLEn tv-uutisissa 30.1.1991. Heidi Hautala on mukana salaisessa ruotsin kieltä tyrkyttävässä viisivuotisessa kampanjassa, josta hän ei ole puhunut mitään eri vaalitilaisuuksissa. Myös tiedotusvälineet sensuroivat kampanjaa, jotta kansa ei tietäisi siitä mitään.
http://lyyxem.freehostia.com/